free website stats program

2007-02-03

Vilken dag det har varit...

Idag har det varit en riktigt bra dag, framför allt från igår, då var det en riktig skitdag. Så jag kan ju börja berätta om den... Jag slutade jobba tidigt vilket var grymt skönt men sen började problemen. Köpte en extern hårddisk och började trixa för att ha och visa film från, min DVD är sönder så då kan jag ju koppla datorn. Den strulade en del då jag inte fick det resultat jag ville. Sen började jag bygga på min arbetsbänk i sovrummet, det slutade med att jag la ner borrmaskinen när det blev riktigt riktigt dåligt... Hämtade en öl för att det kunde ju inte gå fel, satte mig i sängen och sen skulle jag gå till mitt upptappade badkar, snubblar på alla sladdar och spiller ut en del av ölen i TVn. Det gick dock ganska bra. Sen la jag mig still i sängen för att inte skapa mer skada. Vilken kväll det var igår :S

Idag har dock varit en sån där dag då allt flutit på och jag har varit på så grymt gott humör. Gick upp tidigt (kanske var dumt med tanke på att jag måste sova ut, får ta det imorgon) och åkte till Brämhult för att sedan åka vidare och kolla på nytt kyl/frys. Det var REA på ett ställe, sagt och gjort så hittade vi ett. Tyvärr blev jag bra mycket fattigare på en kostnad jag inte räknat med. Kylet/fryset (observera stavningen ;) ) gick sönder från det att de lämnade lägenheten till det att jag flyttade in, och då får jag stå för kostnaden.

Sen har dagen bara flutit på, solen skiner och fåglarna kvittrar och det är grymt skönt. Jag har varit så där “idag kan jag hjälpa vem som helst i vilken situation”. Var i Knalleland och gick i en sån där “bor-tunnel” och när jag ska ner på andra sidan står en mamma med 2 barn och en barnvagn och väntar på hissen, jag ser att de undrar varför den inte kommer så då sa jag att jag skulle kolla där nere om dörren inte var stängd. Där nere möter jag en annan mamma/pappa som står lika fundersamt, pratar lite med dem och konstaterar att hissen är sönder. Springer upp för trapporna och säger det till hon där uppe och erbjuder mig att hjälpa henne ner med banrvagnen. Så jag tar tag i vagnen och börjar gå ner och när vi kommer till mitten av allt och ska vända ner i nästa trappa så möter vi den andra familjen som också bär barnvagnen. Så helt plötsligt stog vi där och ingen kom någon stans, folk kom och det blev en himla kö :) Men sen lyckades vi trixa oss förbi varandra och allt slutade gott. jag gick vidare med ett leende på läpparna över att hon var glad över hjälpen och hon med sitt leende för att ha kommit ner.

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, och ni orkar nog inte läsa mer, om ens någon har kommit till denna mening. Fick bara ett riktigt skrivryck. Intressant? Hmmm...nja, det går ju diskutera men men...

Hur ska denna dagen sluta?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det va faktiskt en rolig liten berättelse det där.. såg hela situationen framför mig o jag log t.o.m lite =) FixarFredrik är i farten..:)
Ps. jag observerade stavningen oxå ;)
Kram!

Fredrik Andersson sa...

FixarFredrik är alltid i farten ;) Fast det var ju ett tag sedan de andra Fredrikarna var i farten... Det får vi ändra på :)

Brunkullan sa...

Haha...jag, du fattar...jag har inte slutat skratta än:-)

Susanne